+ 36 70 451 7744 xvikbsz@gmail.com

TÁVFELÜGYELETI RENDSZERÜNKKEL MEGELŐZHETI AZ OBJEKTUMBA TÖRTÉNŐ BEHATOLÁST!

A riasztórendszertől akkor várhatunk megfelelő biztonságot, ha annak jelzésére lehető leggyorsabban intézkedés történik. Ezeket az intézkedéseket a távfelügyelet tudja biztosítani!

Mit is várunk egy távfelügyeleti rendszertől? 

  • megelőzi az objektumba történő behatolást
  • minimálisra csökkenti és megszakítja a károkat

Ez akkor valósulhat meg, ha a riasztórendszer egy távfelügyeleti központra van kötve, és a beérkezett jelzésekre egyből intézkedés történik.

Aki a mi szolgálatunknál azonnal elindul a helyszínre (nem várnak az esetleges riasztás lemondására), vállalt időn belül kiér (ez az idő a mi esetünkben 10 perc), hogy megvizsgálja a helyszínt és a megfelelő intézkedéseket megtegye. Azon házak, amelyeket jól működő távfelügyeleti cég által védettek (nem összekeverendő az egy emberes 15 perces ellenőrző vagyonvédelmi cégekkel), sokkal kevésbé lesznek kitéve egy esetleges betörésnek, mint azok amelyekre csak egy sima riasztórendszer vigyáz.

A legjobb riasztó rendszer is csak állandó távfelügyelettel nyújt valódi védelmet!

 már mindenki hozzászokott a riasztók hangjához, és már nem tulajdonítunk neki nagy jelentőséget, úgy is mondhatjuk, hogy immunisak lettünk a szirénákra. 

Ezért nem számíthatunk arra, hogy szomszédaink reagálni fognak a sziréna hangjára. 

MIÉRT ÉRI MEG VELÜNK DOLGOZNI?

Munkatársaink 1999. óta foglalkoznak vagyonvédelemmel. A nap 24 órájában készen állunk ügyfeleink otthonának védelmére!

N

Szerződésben leírt 10 perc kivonulási időt vállalunk

N

GPRS hálózaton fogadjuk a riasztók jelzéseit

N

20 éves tapasztalat

N

Igény esetén kültéri védelmet is biztosítunk!

N

A vagyonvédelem minden területén rendelkezésére állunk

REFERENCIÁK

Ügyfeleink biztonsága és elégedettsége a legfontosabb!

Más távfelügyelettől váltottunk a KBSZ-re 8 évvel ezelőtt. Azóta minden betörési/lopási kísérlet megakadályozásra került, az elkövetők minden alkalommal elfogásra kerültek a biztonsági szolgálat gyors és pontos reagálásának köszönhetően. Profi csapat, folyamatos fejlesztések jellemzik, csak ajánlani tudjuk őket.

Béla NET Bt.

EREDMÉNYEINK SZÁMOKBAN

Jelenleg több mint 1.538 címen nyújtunk professzionális biztonságtechnikai szolgáltatást!

KBSZ ÁLTAL ŐRZÖTT AKTÍV CÍM

TELEPÍTETT RIASZTÓ ÉS KAMERA RENDSZER

ÉLŐ ERŐS ŐRZÉST KIVÁLTÓ KAMERA RENDSZER TELEPÍTÉS

RÓLUNK

Napjainkban egyre nagyobb szükség van arra, hogy a tulajdonosok maguk gondoskodjanak értékeik védelméről. Cégünk ebben nyújt Önöknek segítséget!

Közbiztonsági és Biztonsági Szolgálat Nonprofit kft.

Cégünk 2005. óta foglalkozik távfelügyelettel a  XVI. Kerületben és Csömörön . Célunk a XVI. kerületi közbiztonság növelése, az ingatlanba lévő személyek és vagyontárgyaik megóvása, illetve megvédése.

Munkatársaink 1999. óta foglalkoznak vagyonvédelemmel. A nap 24 órájában készen állunk ügyfeleink otthonának védelmére, ehhez pozitívan járul hozzá az is, hogy a  kerületben egyszerre több autóval látjuk el a szolgálatot. Diszpécserközpontunk munkatársai az Ön rendszerének ellenőrző és riasztójelzései alapján, meghatározott cselekvési terv szerint végzik feladatukat és irányítják kivonuló szolgálatunkat.