+ 36 70 451 7744 xvikbsz@gmail.com

VÉDELMI ÉS RIASZTÓRENDSZEREK TELEPÍTÉSE, KARBANTARTÁSA!

Mi a védelmi és riasztórendszere feladata?

A riasztórendszer feladata , hogy az engedélye nélküli illetéktelen személy bejutásának esetén riasztási jelzését küld a távfelügyeleti központba. Továbbá pánikgomb,füst-tűz és Co érzékelőkkel lehet bővíteni a riasztórendszert.
A kültéri védelem lényege, hogy már az épületbe történő behatolás előtt jelezze az illetéktelen behatolót. Ezzel időt nyerve a kiérkező kollégáknak.

A telepítés helyszínét kollégáink minden esetben előzetesen felmérik, hogy a megfelelő eszközt tudják kiválasztani otthona védelmére!

KARBANTARTJUK RIASZTÓRENDSZERÉT!

A riasztó karbantartás kulcskérdés mindazoknak, akik nem szeretnék rövid időközönként a karbantartási költségek többszöröséért kicserélni a berendezést. Ha ezt szem előtt tartjuk, és időnként karbantartást kérünk, akkor sokkal jobban tud járni a pénztárcánk, mintha néhány év múlva cserélni kéne a riasztót.

MIÉRT ÉRI MEG VELÜNK DOLGOZNI?

Munkatársaink 1999. óta foglalkoznak vagyonvédelemmel. A nap 24 órájában készen állunk ügyfeleink otthonának védelmére!

N

Szerződésben leírt 10 perc kivonulási időt vállalunk

N

GPRS hálózaton fogadjuk a riasztók jelzéseit

N

20 éves tapasztalat

N

Igény esetén kültéri védelmet is biztosítunk!

N

A vagyonvédelem minden területén rendelkezésére állunk

REFERENCIÁK

Ügyfeleink biztonsága és elégedettsége a legfontosabb!

Más távfelügyelettől váltottunk a KBSZ-re 8 évvel ezelőtt. Azóta minden betörési/lopási kísérlet megakadályozásra került, az elkövetők minden alkalommal elfogásra kerültek a biztonsági szolgálat gyors és pontos reagálásának köszönhetően. Profi csapat, folyamatos fejlesztések jellemzik, csak ajánlani tudjuk őket.

Béla NET Bt.

Kérjen díjmentes konzultációt riasztó rendszer szereléssel kapcsolatban!

Minden rendszert egyedileg tervezünk a legnagyobb biztonsági szint elérésének érdekében, figyelembe véve az ügyfél igényeit és a terület adottságait!

EREDMÉNYEINK SZÁMOKBAN

Jelenleg több mint 1.538 címen nyújtunk professzionális biztonságtechnikai szolgáltatást!

KBSZ ÁLTAL ŐRZÖTT AKTÍV CÍM

TELEPÍTETT RIASZTÓ ÉS KAMERA RENDSZER

ÉLŐ ERŐS ŐRZÉST KIVÁLTÓ KAMERA RENDSZER TELEPÍTÉS

RÓLUNK

Napjainkban egyre nagyobb szükség van arra, hogy a tulajdonosok maguk gondoskodjanak értékeik védelméről. Cégünk ebben nyújt Önöknek segítséget!

Közbiztonsági és Biztonsági Szolgálat Nonprofit kft.

Cégünk 2005. óta foglalkozik távfelügyelettel a  XVI. Kerületben és Csömörön . Célunk a XVI. kerületi közbiztonság növelése, az ingatlanba lévő személyek és vagyontárgyaik megóvása, illetve megvédése.

Munkatársaink 1999. óta foglalkoznak vagyonvédelemmel. A nap 24 órájában készen állunk ügyfeleink otthonának védelmére, ehhez pozitívan járul hozzá az is, hogy a  kerületben egyszerre több autóval látjuk el a szolgálatot. Diszpécserközpontunk munkatársai az Ön rendszerének ellenőrző és riasztójelzései alapján, meghatározott cselekvési terv szerint végzik feladatukat és irányítják kivonuló szolgálatunkat.