+ 36 70 451 7744 xvikbsz@gmail.com

TUDJA BIZTONSÁGBAN OTTHONÁT FOLYAMATOS ÉLŐKÉPET BIZTOSÍTÓ KAMERÁINK SEGÍTSÉGÉVEL!

Kamera segítségével lehetőség van folyamatos, valósidejű élőkép-figyelésre, de a képet rögzíthetjük, tárolhatjuk is. A kiválasztás során a célnak megfelelően választhatunk beltéri és kültéri, fekete-fehér és színes, nappali és nappali-éjszakai üzemmóddal rendelkező kamerát. 

A kamerarendszereknek két nagy csoportja van:

  • analóg rendszerek
  • IP rendszerek

Adott egy analóg kamera, amelynek videójelét csak úgy tudjuk rögzíteni, ha a kamera működési helyszínén belül található a rögzítő egység is. Ez egy fizikai hálózat, amelyben a két eszközt fizikailag valóban össze kell kötni.

Adott egy IP kamera a rögzítő lehet ugyanabban a hálózatban is, ahol a kamera működik,  

De tartozhat egy kamerához több rögzítő is, minden rögzítő egy időben végezheti a dolgát attól függetlenül, hogy az egyik rögzítő éppen Budapesten vagy Angliában került elhelyezésre.

Sőt, ha sok IP kamerát fűzünk egy hálózatba, a kamerák természetesen bárhol lehetnek a neten egymástól független helyszíneken. 

az IP kamera és a rögzítő ilyenkor logikailag az analóghoz hasonló fizikai hálózatot alkot, de megtehetjük vele, hogy az IP kamerát egy internetes kapcsolattal rendelkező router mögé helyezve, ugyanakkor a rögzítő lehet egy távolabb városba is egy másik ugyancsak internetes kapcsolattal rendelkező router mögé elhelyezve. 

Figyelje meg a nap bármely szakaszában otthonát!

Szeretne egy részletgazdag, 0-24 aktív megfigyelőrendszert?

Kérjen díjmentes konzultáció munkatársainktól, akik egy telefonos konzultáció alkalmával felmérik igényeit és összeállítják Önnek a legkedvezőbb ajánlatot!

MIÉRT ÉRI MEG VELÜNK DOLGOZNI?

Munkatársaink 1999. óta foglalkoznak vagyonvédelemmel. A nap 24 órájában készen állunk ügyfeleink otthonának védelmére!

N

Szerződésben leírt 10 perc kivonulási időt vállalunk

N

GPRS hálózaton fogadjuk a riasztók jelzéseit

N

20 éves tapasztalat

N

Igény esetén kültéri védelmet is biztosítunk!

N

A vagyonvédelem minden területén rendelkezésére állunk

REFERENCIÁK

Ügyfeleink biztonsága és elégedettsége a legfontosabb!

Más távfelügyelettől váltottunk a KBSZ-re 8 évvel ezelőtt. Azóta minden betörési/lopási kísérlet megakadályozásra került, az elkövetők minden alkalommal elfogásra kerültek a biztonsági szolgálat gyors és pontos reagálásának köszönhetően. Profi csapat, folyamatos fejlesztések jellemzik, csak ajánlani tudjuk őket.

Béla NET Bt.

EREDMÉNYEINK SZÁMOKBAN

Jelenleg több mint 1.538 címen nyújtunk professzionális biztonságtechnikai szolgáltatást!

KBSZ ÁLTAL ŐRZÖTT AKTÍV CÍM

TELEPÍTETT RIASZTÓ ÉS KAMERA RENDSZER

ÉLŐ ERŐS ŐRZÉST KIVÁLTÓ KAMERA RENDSZER TELEPÍTÉS

RÓLUNK

Napjainkban egyre nagyobb szükség van arra, hogy a tulajdonosok maguk gondoskodjanak értékeik védelméről. Cégünk ebben nyújt Önöknek segítséget!

Közbiztonsági és Biztonsági Szolgálat Nonprofit kft.

Cégünk 2005. óta foglalkozik távfelügyelettel a  XVI. Kerületben és Csömörön . Célunk a XVI. kerületi közbiztonság növelése, az ingatlanba lévő személyek és vagyontárgyaik megóvása, illetve megvédése.

Munkatársaink 1999. óta foglalkoznak vagyonvédelemmel. A nap 24 órájában készen állunk ügyfeleink otthonának védelmére, ehhez pozitívan járul hozzá az is, hogy a  kerületben egyszerre több autóval látjuk el a szolgálatot. Diszpécserközpontunk munkatársai az Ön rendszerének ellenőrző és riasztójelzései alapján, meghatározott cselekvési terv szerint végzik feladatukat és irányítják kivonuló szolgálatunkat.