Kamera rendszerek: 

Kamera segítségével lehetőség van folyamatos, valósidejű élőkép-figyelésre, de a képet rögzíthetjük, tárolhatjuk is.A kiválasztás során a célnak megfelelően választhatunk beltéri és kültéri, fekete-fehér és színes, nappali és nappali-éjszakai üzemmóddal rendelkező kamerát. 

 

A kamerarendszereknek két nagy csoportja van, először az analóg rendszerek alakultak ki, majd az IP rendszerek 

  • Adott egy analóg kamera, amelynek videójelét csak úgy tudjuk rögzíteni, ha a kamera működési helyszínén belül található a rögzítő egység is. Ez egy fizikai hálózat, amelyben a két eszközt fizikailag valóban össze kell kötni. 
  • Adott egy IP kamera a rögzítő lehet ugyanabban a hálózatban is, ahol a kamera működik,   
  • De tartozhat egy kamerához több rögzítő is, minden rögzítő egy időben végezheti a dolgát attól függetlenül, hogy az egyik rögzítő éppen Budapesten vagy Angliában került elhelyezésre. 
  • Sőt, ha sok IP kamerát fűzünk egy hálózatba, a kamerák természetesen bárhol lehetnek a neten egymástól független helyszíneken.  
  • az IP kamera és a rögzítő ilyenkor logikailag az analóghoz hasonló fizikai hálózatot alkot, de megtehetjük vele, hogy az IP kamerát egy internetes kapcsolattal rendelkező router mögé helyezve, ugyanakkor a rögzítő lehet egy távolabb városba is egy másik ugyancsak internetes kapcsolattal rendelkező router mögé elhelyezve.  

Kérjen visszahívást a kamera rendszerekkel kapcsolatban