Közbiztonsági és Biztonsági Szolgálat Nonprofit kft.   

2005. óta a XVI. Kerületben és Csömörön foglalkozunk távfelügyelettel. Közbiztonsági és Biztonsági Szolgálat Nonprofit kft, röviden KBSZ. 

Napjainkban egyre nagyobb szükség van arra, hogy a tulajdonosok maguk gondoskodjanak értékeik védelméről. Cégünk ebben nyújt Önöknek segítséget. Célunk a XVI. kerületi közbiztonság növelése, az ingatlanba lévő személyek és vagyontárgyaik megóvása, illetve megvédése. Feladataink közé tartozik az ingatlanok riasztórendszerrel való felszerelése, távfelügyeletes védelme, és riasztáskor a helyszíni intézkedés.  

Munkatársaink 1999. óta foglalkoznak vagyonvédelemmel. A nap 24 órájában készen állunk ügyfeleink otthonának védelmére, ehhez pozitívan járul hozzá az is, hogy a  kerületben egyszerre több autóval látjuk el a szolgálatot. Diszpécserközpontunk munkatársai az Ön rendszerének ellenőrző és riasztójelzései alapján, meghatározott cselekvési terv szerint végzik feladatukat és irányítják kivonuló szolgálatunkat. 

Cégünk a meglévő és leendő ügyfeleink biztonságát szem előtt tartva XVI. Kerületben és Csömörön lát el távfelügyeletet, ezzel biztosítva koncentráltságunkat.